65th post

This slideshow requires JavaScript.

παρόλο που προσωπικά δεν πιστεύω στο εκλογικό πανηγύρι που αναμένουμε να ανακοινωθεί  και επίσημα όπου να ΄ναι απο την τιβι..λόγω της ανεξάντλητης βλακείας του ζώου  “Έλλην μικροαστός ψηφοφόρος” ο οποίος είναι έτοιμος να βάλει στην βουλή τη φασιστική κ εγκληματική συμορία χρυσή αυγή παράγγειλα από τον absent να μου φτιαξει σε αυτοκόλητο το αντιφασιστικό στενσιλ με τον Θανάση Βέγγο και τον οδοντίατρο που είχαμε φτιάξει με τον π..

εδώ κολημένο στο καράβι για την Αίγινα και στον ηλεκτρικό..επίσης υπάρχει και ενα κομάντο κολημένο στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα..

2 Responses to “65th post”

  1. […] αντίφα βεγγοαυτοκόλητο στα Τέμπη..επίσης κολήθηκαν σε Χαλκίδα,Ξάνθη,Βόλο και σε κανα δυο βενζινάδικα ενδιάμεσα..το βράδυ εξουθενομένος χαζεύοντας τιβι μετά από πολύ καιρό είδα ότι η χρυσή αυγή μπαίνει κατά πως δείχνουν τα γκάλοπ εύκολα στη βουλή..αναρωτιέμαι τι να κλάσουν μερικά αυτοκόλητα και στένσιλ και όλες οι άλλες αντιφασιστικές εκδηλώσεις μπροστα σε 25 χρόνια τιβισκατίλας που έχει καταλάβει τον εγκέφαλο του έλληνα μικροαστού..να τη χαιρόμαστε τη δημοκρατία μας για ακόμη μια φορά..αντε και καλές εκλογές.. Share this:ShareLike this:LikeBe the first to like this post. […]

  2. […] που ο ABSENT βοήθησε πολύ με τα αυτοκόλητά […]

Leave a comment