7 Responses to “About/links”

  1. Agora Athens Says:

    Μετά τη Διεθνή Αγορά στις Βρυξέλλες και την παγκόσμια διαδήλωση της 15ης Οκτωβρίου ξεκίνησε η Πορεία για την Αθήνα, μια ομάδα ανθρώπων που άρχισε να περπατάει από τη Νίκαια με προορισμό την πόλη μας (march2athens.tk). Με αφορμή την άφιξη της πορείας, θα πραγματοποιηθεί από τις 5-15 Μαρτίου, η Αγορά της Αθήνας, που θα κορυφωθεί στις παγκόσμιες ημέρες δράσης 12-15 Μαίου, με συντονισμό κινητοποιήσεων σε όλον τον κόσμο.
    Η Αγορά θα είναι μια συνάντηση βασισμένη στις αρχές της ενότητας, της συνδιαμόρφωσης, του σεβασμού, της μη βίας. Ένας ανοιχτός, ακομμάτιστος χώρος, οριζόντιας δομής που θα διαμορφώνεται από την ενεργή συμμετοχή του καθενός.
    Στόχος είναι, άτομα αλλά, ομάδες, συλλογικότητες, πρωτοβουλίες, εγχειρήματα, σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο, να έρθουμε σε επαφή και να εδρεώσουμε σχέσεις συνεργασίας. Mέσω συζητήσεων, δράσεων και συνελεύσεων θα ανταλλάξουμε εμπειρίες και γνώσεις, θα καταλήξουμε σε κοινούς στόχους και θα ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα.
    Ας κάνουμε ένα βήμα παραπέρα περνώντας από το θεωρητικό λόγο και την καταγγελία στην έμπρακτη δράση και ας αρχίσουμε να δημιουργούμε σήμερα την ουτοπία του αύριο. Η απάντηση μας στο απάνθρωπο σύστημα της δικτατορίας των οικονομικών συμφερόντων είναι η αλληλεγγύη και η αυτοοργάνωση. Δεν έχει νόημα να περιμένουμε από άλλους να μας λύσουν τα προβλήματα. Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και ας γίνουμε μέρος της λύσης!

    Όλοι όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην προετοιμασία και οργάνωση της “Αγοράς της Αθήνας”, ελάτε στην Ανοιχτή συνέλευσή , στο Κτίριο Γκίνη του Πολυτεχνείου, την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012, στις 7:30 το απόγευμα. Ανεξάρτητα άτομα, συλλογικότητες, συνελεύσεις και πρωτοβουλίες, ελάτε με τις ιδέες και την εμπειρία σας να συνδιαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί!

  2. Dear Mapet,

    Is it possibly to get in touch with you? I woud love to interview you. Let me know

  3. Alessandra Says:

    Dear Mapet, where can I find a contact email? I would love to share some ideas.

    Bwst
    Ale

  4. christine grek Says:

    Hi Im trying to contact you to see if you would be interested to work with a mexican stencil artist coming to Athens in April its the duo Himed Himed I saw that you’ve been to Mexico,to Chiapas and love your work here in Athens
    I’m half Mexican half Greek
    I asked Julia Tulke if she could contact you on my behalf but thought Ide try this

  5. Stella Giannakaki Says:

    Αγαπητέ MaPet,
    Θα ήθελα να επικοινωνήσεις μαζί μου μόλις μπορέσεις για μια συνεργασία που θα ήθελα να κάνουμε.
    Σε ευχαριστω

  6. Hi, I really like your work and would love to know if you’re also making stencils on paper or canvas. Best,

  7. hai mapet, would you be interested in doing some work/walls in our greek street food restaurant Iliana’s greek street food in zwolle holland. you can mail me on hendrik@osvi.nl

Leave a comment